Automaatbak Flushen

Een oplossing die werkt.


Kendall powerflush.nl

ALLEEN VOOR : Land Rover , Porsche , Audi, Vw , Jaguar ,Mercedes,Volvo, Range Rover, Bentley

Waarom automaatbak spoelen?

Veel automaatbakken hebben vanaf de fabriek een longlife ATF olie. In de praktijk geeft dit toch veel problemen welke zich uiten in slecht schakelen en functioneren van de automaatbak.

De oorzaak hiervan is de verandering van de ATF olie, waarvan niet alleen de viscositeit veranderd maar ook de opname van vocht (hygroscopisch) vuil (slijtage) en veroudering van de ATF olie waardoor de automaatbak componenten worden aangetast.

Let op omdat bijna niemand over deze apparatuur beschikt wordt er nooit naar uw olie gekeken , wel wordt u graag voor 4000,- euro een nieuwe bak verkocht!

Indien de fabrikant geen ATF olie verversing intervallen voorschrijft is olie verversen om de 60 > 120.000km aanbevolen mede afhankelijk van het type gebruik en belasting van de automaatbak.

Met de allernieuwste Kendallpowerflush methode pakt u het probleem in de basis aan en wordt de automaatbak volledig gereinigd en alle ATF olie ververst. Deze aanpak garandeert een optimaal resultaat. En zorgt voor een beter voelbaar resultaat dan andere “goedkope” methodes !!

Automaatbak Oil verversen “goedkoop” 399,-ex

Oude ATF olie aftappen (circa 3/6 liter), automaatbak vullen met nieuwe ATF olie, motor laten lopen en ATF olie op niveau brengen Kendall/ZF/Kroonolie (Dealer prijs per liter 32,- )Kendallflush – powerflush methode 499,-

Machine wordt in de retourleiding van de automaatbak geplaatst. ATF olie circuleert via de machine en wordt rondgepompt door pomp van de automaatbak en Snap-on Kendallflush machine. Reiniger wordt via het vuil olie reservoir van de machine toegevoegd en rondgepompt. Nieuwe ATF olie wordt in schoon olie reservoir machine klaargezet. Nieuwe olie reservoir is volledig gescheiden van de oude olie.

Voordelen Kendallflush – powerflush

Automaatbak, koeler,evt. warmte wisselaar, koppelomvormer en leidingen worden gereinigd. Alle ATF olie uit het systeem (bak, koeler, koppelomvormer, warmte wisselaar, leidingen) wordt ververst.

Voor alle vragen over storing automaatbak, verversen uitlezen, afstellen, revisie Of storingen in de automaat bak, autmaatbakflushen, of automaat bak door spoelen, bakspoelen. Prijzen zijn ex btw, maar incl toevoegingen, uitlezen, en arbeidsloon!

http://www.noviol.eu/automatische-transmissie-spoelenflushen/

Bel voor direct advies 033-2450660

Hotline Bas 0654-738722