Een Range Rover tweedehands kopen

Denkt u er over om een Range Rover tweedehands te kopen? Komt u dan eens langs bij Bas van Slooten om een kijkje te nemen in onze showroom. Wij hebben altijd minimaal 40 modellen beschikbaar. We zijn gespecialiseerd in Land Rovers en Range Rovers voor de jacht en het buitenleven. Ook hebben we Young Timers. Wilt u liever een Defender of Freelander? Ook deze modellen hebben wij regelmatig te koop staan.

Kies een auto die bij u past

Wij willen u als klant graag helpen om uw dromen in vervulling te laten gaan. Maar we weten ook hoe moeilijk het kan zijn om een beslissing te nemen. Bij ons wordt u daarom altijd te woord gestaan door verkopers die zelf ook meewerken in de werkplaats. Als ervaringsdeskundigen kunnen zij u uitstekend helpen bij het maken van de juiste afwegingen en het vinden van een auto die bij u past.

Range rover tweedehands

Ook voor een vrijblijvend advies

Bent u zich aan het oriënteren voor de aanschaf van een tweedehands auto maar weet u nog niet zeker of een Range Rover iets voor u is? Wij zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend advies over het kopen van een tweedehands Range Rover.

Wij nemen de tijd voor u

Dus bent u op zoek naar een leuke Range Rover, wilt u een adviesgesprek of een proefrit maken? Dan bent u van harte welkom in de showroom van Bas van Slooten. Bel snel voor een afspraak, wij nemen graag de tijd voor u. En natuurlijk staat de koffie klaar.