Een Land Rover kopen bij een specialist

Wilt u een Land Rover kopen bij een echte specialist? Dan bent aan het juiste adres bij Bas van Slooten. Bas van Slooten is namelijk de grootste op het gebied van Land Rover in Nederland. Wij hebben een moderne werkplaats tot onze beschikking en kunnen zeer specialistische werkzaamheden aan Land Rovers uitvoeren. Denk hierbij aan het reinigen van de EGR kleppen en het flushen van de automaatbak. Ook voor al het overige onderhoud, inclusief reparaties en het vervangen van onderdelen kunt u bij ons terecht. Naast onze werkplaats hebben wij ook een showroom waar wij ruim 40 tweedehands Land -en Range Rovers te koop aanbieden.

Land rover kopen

Onze tweedehands aanbod

In onze showroom vindt u Rovers in alle soorten en maten. Wij hebben ons gespecialiseerd in de echte ‘buitenwagens’. Maar ons aanbod wisselt voortdurend en we hebben daardoor ook regelmatig andere modellen staan. Denkt u dan aan Young Timers, Freelanders en Defenders. Bent op zoek naar een bepaald type? Het is altijd de moeite waard om even te bellen. Wellicht hebben wij uw favoriete model wel staan. En zo niet? Dan kunnen wij altijd contact met u opnemen zodra er één binnenkomt.

Bel voor een rondleiding of een proefrit

Wilt u graag vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom omdat u een Land Rover wilt kopen? Dan bent u van harte welkom. U kunt hiervoor het beste telefonisch een afspraak maken. Dan zorgen wij ervoor dat er een medewerker beschikbaar is. Ook als u een proefrit in één van onze auto’s wilt maken horen wij dit graag vooraf. Dan hoeven wij u niet teleur te stellen.