Op zoek naar een tweedehands Range Rover?

Dan hoeft u niet verder te zoeken want bij specialist Bas van Slooten staan altijd een groot aantal tweedehands Range Rovers voor u klaar. Bovendien zijn wij in Nederland de grootste op het gebied van Range Rovers. Wij hebben altijd minimaal 40 auto’s staan. En de collectie in onze showroom wisselt voortdurend, u kunt er dan ook van alles aantreffen. Wij hebben altijd voldoende exemplaren voor het buitenleven. Maar ook Young Timers, Defenders en Freelanders hebben we regelmatig in ons aanbod.

Tweedehands range roverEen geschikt model kiezen

Wilt u een Range Rover maar weet u nog niet welk model bij u past? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dan helpen wij u graag door middel van een vrijblijvend advies. Onze verkopers maken zelf ook regelmatig hun handen vuil in de werkplaats en hebben veel kennis van de auto’s. Zij kunnen u daarom heel goed begeleiden bij het kiezen van een geschikte tweedehands Range Rover.

Bel voor een afspraak

U bent altijd van harte welkom om de auto’s in onze showroom te bekijken. Wilt u een goed en vrijblijvend advies van één van onze deskundige verkoopmedewerkers? Dan raden we aan om vooraf even te bellen voor een afspraak. Dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Heeft u al een auto op het oog en wilt u graag een proefrit maken? Voorkom teleurstellingen en neem vooraf even contact met ons op. Dan plannen wij een afspraak en een proefrit voor u in.