Een Land Rover Defender tweedehands kopen

Wist u dat u bij Bas van Slooten een Land Rover Defender tweedehands kunt kopen? Bas van Slooten is in Nederland de grootste op het gebied van Land Rover. In onze moderne werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor Land Rovers. Voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden kunt u altijd bij ons terecht. Ook voor specialistische ingrepen kunnen wij u van dienst zijn. Zo zijn wij de enige Nederlandse specialist waar u de EGR kleppen kunt laten reinigen. Ook kunnen wij de automaatbak voor u flushen.

Land rover Defender tweedehands

Deskundige medewerkers

Naast onze reparatie -en onderhoudsservices hebben wij ook een groot aantal tweedehands modellen in de verkoop. In onze showroom vindt u altijd minimaal 40 Rovers. Een deel daarvan bestaat uit Rovers voor het buitenleven. Maar er zitten ook regelmatig Freelanders en mooie Defenders tussen. Bij de aanschaf wordt u geholpen door medewerkers die ook in de werkplaats werken. Het grote voordeel hiervan is dat zij de auto’s door en door kennen en u altijd een passend advies kunnen geven. En uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie en in een ongedwongen en vrijblijvende sfeer.

 

Neem contact op voor een afspraak

Wilt langskomen om uw mogelijkheden voor een tweedehands Land Rover Defender te bespreken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Als u van tevoren even contact met ons opneemt zorgen wij dat er een medewerker is die u rond kan leiden. Ook als u interesse heeft in een proefrit met een Defender horen wij dit graag van te voren.