Voordelig een Defender kopen

Wilt u een Defender kopen maar wilt u liever niet de hoofdprijs betalen? Dat kan bij Bas van Slooten, specialist in Land Rover. Liefhebbers van uit het hele land gingen u voor, en dat is niet voor niets. Wij zijn in Nederland de grootste op het gebied van Land Rover en in onze showroom vindt u een groot aanbod van minimaal 40 tweedehands exemplaren. Een groot deel hiervan bestaat uit Rovers voor het buitenleven, hierin zijn wij gespecialiseerd. Maar we hebben ook regelmatig Freelanders en Defenders staan. Het loont dus zeker de moeite om eens een kijkje te komen nemen.

Defender kopen

Geen verkooptrucs

Wij vinden het belangrijk om onze klanten te ontvangen in een ongedwongen sfeer. Bij ons vindt u daarom geen agressieve verkopers en sluwe verkooptrucs. Wat u wel kunt verwachten is een heerlijke kop koffie, aandacht en verstand van zaken. Onze verkoopmedewerkers zijn namelijk zelf ook regelmatig in de werkplaats te vinden en kennen de auto’s van buiten én van binnen. Zij zullen daarom al uw vragen over de auto’s kunnen beantwoorden. En weet nog niet of een Defender bij u past? Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en helpen bij een Defender kopen.

Bel ons voor een afspraak

Wilt u een Defender kopen of een proefrit maken? Dan nemen wij graag de tijd om u van dienst te zijn. Omdat wij u liever niet teleurstellen raden wij wel aan om vooraf even naar onze showroom te bellen. Dan staat er altijd een medewerker klaar die u rond kan leiden en begeleiden bij een Defender kopen.