Een Range Rover kopen bij Bas van Slooten

Wilt u een Range Rover kopen, maar dan wel voor een redelijke prijs? Dan hopen we u binnenkort te mogen verwelkomen bij Bas van Slooten, specialist in Land Rover. In onze showroom hebben we altijd een groot aantal tweedehands Rovers staan. En ons aanbod wisselt regelmatig. Wij hebben ons gespecialiseerd in Land -en Range Rovers voor het buitenleven. Maar we hebben ook altijd wel Young Timers, Defenders en Freelanders staan. Wellicht staat uw droomauto er wel bij?

Range rover kopen

Onze medewerker denken graag met u mee

De aanschaf van een nieuwe auto is een belangrijke beslissing. Een auto is nu eenmaal kostbaar en u wilt er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Het moet daarom een auto zijn die past bij u en bij uw levensstijl. Onze verkoopmedewerkers zijn ook actief in de werkplaats en zijn stuk voor stuk expert op het gebied van Land -en Range Rovers. Bij ons hoeft u dan ook niet bang te zijn voor gladde verkooppraatjes, wij denken liever écht met u mee.

Bel voor een afspraak of een proefrit

Wilt u onze showroom bezoeken? Laat het ons weten met een telefoontje. Dan zorgen wij dat er een medewerker klaarstaat om u te ontvangen met een verse kop koffie. U kunt vervolgens uw wensen doorspreken en de modellen in onze showroom bewonderen. Ook voor een proefrit raden we aan om vooraf even contact op te nemen. Het zou immers zonde zijn als we u moeten teleurstellen.