Land rover experience

Bent ú klaar voor de echte Land Rover experience?

Dan is er geen betere plek om deze Land Rover experience te ervaren dan bij onze garage in Nijkerk. Niet alleen zijn wij in Nederland de grootste op het gebied van Land Rover, ook bieden wij een groot pakket diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor de reparatie en het onderhoud van uw Rover. Ook kunnen wij aankoop -en onderhoudskeuringen voor u uitvoeren. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat u de juiste beslissing neemt. Ook zijn wij de enige Nederlandse specialist waar u terecht kunt voor het schoonmaken van EGR kleppen en het flushen van de automaatbak voor uw Land -of Range Rover. Onze experts maken uw Rover weer als nieuw.

Land rover experience

Een Land -of Range Rover kopen?

Wij hebben een groot aanbod gebruikte Land Rovers en Range Rovers klaarstaan in onze showroom. Onze specialisaties zijn Land -en Range Rovers voor jacht, buitenleven en Young Timers. Maar natuurlijk hebben we ook regelmatig Defenders en Freelanders te koop. En u bent van harte welkom om vrijblijvend al onze modellen te komen bekijken. Het is onze passie om u als klant de echte Land Rover experience te bieden. En daar passen geen gladde verkooppraatjes bij, wél een eerlijk en deskundig advies. Daarom vindt u bij ons alleen medewerkers die echt verstand van zaken hebben. Zij werken zelf ook mee in de werkplaats en zijn als geen ander in staat om al uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

Maak een afspraak en kom langs

Wilt u langskomen voor advies of een proefrit? Wij nemen graag de tijd voor onze klanten. Daarom raden wij u aan om vooraf te bellen voor een afspraak. Dan kunnen wij u de aandacht geven die u verdient.