Gebruikte Range Rover onderdelen

Bent u op zoek naar voordelige Range Rover onderdelen? Dan kunt altijd terecht bij Bas van Slooten. Bas van Slooten is namelijk de grootste Range Rover specialist van Nederland. In onze werkplaats kunnen wij bijna alle denkbare reparaties aan Range Rovers uitvoeren. Zelfs hele specialistische ingrepen zoals het reinigen van de EGR kleppen en het flushen van de automaatbak. En u kunt bij ons ook een groot aantal onderdelen kopen. Nieuw, maar ook gebruikt. Het voordeel van gebruikte onderdelen is dat ze over het algemeen wat voordeliger zijn. En als u een wat ouder type auto heeft kan het ook zijn dat u geen andere keus heeft.

Range rover onderdelen

Wij zoeken met u mee

Al onze gebruikte Range Rover onderdelen zijn in optimale conditie. Zit het onderdeel van uw voorkeur er niet bij? Laat het ons dan weten. Wellicht kunnen wij dan voor u op zoek gaan. Ook wanneer u het niet ziet zitten om het onderdeel zelf in te bouwen bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen indien gewenst de Range Rover onderdelen van uw auto op professionele wijze vervangen.

Wij hebben regelmatig leuke aanbiedingen

Als u op zoek bent naar een koopje kunt u ook eens kijken bij onze aanbiedingen. Wij bieden namelijk regelmatig onderdelen aan voor een speciale prijs. Zo hebben wij op dit moment een Visco koppeling voor de Freelander in de aanbieding, van €930,- voor €499,-. En als u op zoek bent naar een topdeal: 4 nieuwe luchtbalgen voor de Range Rover p38, nu van €1200,- afgeprijsd naar slechts €499,-.