Land rover specialistBas van Slooten, uw Land Rover Specialist

Hebt u een Land Rover en wilt u uw auto laten nakijken door een Land Rover specialist? Ga dan eens langs bij Bas van Slooten, de enige Nederlandse specialist op het gebied van Land Rovers. In onze werkplaats kunnen we een groot aantal reparatie -en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Van keuringen tot en met het reinigen van EGR kleppen en zelfs het flushen van de automaatbak. Ook voor het vervangen van onderdelen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een groot aanbod losse onderdelen, zowel nieuw als gebruikt.

 

 

Een groot aanbod tweedehands Land Rovers

Heeft u nog geen Land Rover maar denkt u erover om er één aan te schaffen? Ook dan bent u bij Bas van Slooten, Land Rover specialist, aan het juiste adres. We beschikken namelijk over een mooie showroom waar u altijd tenminste 40 tweedehands Land -en Range Rovers kunt bewonderen. Onze specialiteit is buitenauto’s, maar met enige regelmaat hebben wij ook andere modellen te koop. U moet dan denken aan Young Timers, Defenders en bijvoorbeeld Freelanders.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van reparatie en onderhoud? Neemt u dan vooral contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Wilt u een rondleiding door onze showroom of een proefrit maken in één van onze auto’s? Ook dat is mogelijk, uiteraard geheel vrijblijvend. Omdat we u liever niet teleurstellen raden we u echter wel aan om vooraf even te bellen. Dan is er altijd een medewerker die voor u klaarstaat.