Op zoek naar Land Rover onderdelen?

Bent u de trotse bezitter van een Land- of Range Rover en zoekt u Land Rover onderdelen? Wij van Bas van Slooten helpen u graag verder. Op het gebied van Land Rover zijn wij namelijk de grootste specialist in Nederland. En we weten alles over het onderhoud van deze auto. Om deze in topconditie te houden zult u soms onderdelen moeten vervangen. Wij hebben altijd een groot aantal onderdelen op voorraad. Zoekt u iets specifieks? De kans is groot dat wij het hebben. Bovendien hebben we regelmatig interessante aanbiedingen. Zo hebben we op dit moment een Visco koppeling Freelander, van €930,- afgeprijsd voor €499,-. En nog zo’n koopje: 4 nieuwe luchtbalgen voor de Range Rover p38 van €1200,- voor maar liefst €499,-.

Land rover onderdelen

Wij hebben ook gebruikte Land Rover onderdelen

Zoekt u Land Rover onderdelen, maar wilt u hier niet teveel geld aan kwijt zijn? Wij hebben ook een ruim assortiment gebruikte onderdelen. Uiteraard zijn deze onderdelen van uitstekende kwaliteit en u kunt er nog jaren plezier van hebben.

Laat het met een gerust hart aan ons over

Wilt u liever niet zelf aan de slag? Dan kunt u het onderhoud van uw Land Rover ook aan ons overlaten. Wij delen uw passie voor de Land Rover en hebben de beschikking over een moderne werkplaats. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring met het merk kunnen wij bovendien vrijwel elke reparatie of aanpassing voor u uitvoeren. Heeft u vragen over onderdelen of reparaties? Neem dan snel contact op met Bas van Slooten.